Programm 7 Frizz Control van Bio A+O.E.

Het biologische controlesysteem voor kroezen voor weerbarstig haar

91 SERUM + 07 SHAMPOO + 00 CONDITIONER + 07 WATER + 99 VOEDEND MASKER.

De frizz control haarverzorgingslijn hydrateert en revitaliseert weerbarstig haar. De productformules herstellen het vocht en voegen een schitterende glans toe voor een allround gezondheidsuitstraling.

Toepassing:

  1. SERUM: Breng het serum aan op droog haar en hoofdhuid voor het reinigen. Grondig uitspoelen na 5 - 10 minuten.
  2. SHAMPOO: Een hoeveelheid ter grootte van een noot is voldoende. Aanbrengen op nat haar en 2 minuten inmasseren. We raden aan om het haar twee keer te reinigen. Tip: Schuim de shampoo goed op om ervoor te zorgen dat het haar wordt gereinigd. Let op: Het uitspoelen van de biologische shampoo kost meer tijd dan het uitspoelen van een conventionele, chemische shampoo.
  3. CONDITIONER: Aanbrengen op schoon, nat haar en/of hoofdhuid. Masseer in en laat 3 - 5 minuten intrekken. Kam het product door het haar en spoel het daarna goed uit. Net als bij de shampoo duurt het uitspoelen van de biologische conditioner langer dan bij een conventionele, chemische conditioner.
  4. WATER: Spray 5 - 10 pompjes op het haar, afhankelijk van de lengte. Voor het meeste volume spray je het product van de wortels tot de punten op vochtig haar. Begin daarna met het stylen van het haar.
  5. VOEDEND MASKER: Breng een kleine hoeveelheid aan op de lengtes en punten van vochtig haar en style zoals gewoonlijk.

Sorry, het merk Programm 7 Frizz Control van Bio A+O.E. is niet langer beschikbaar.

Ontdek nu onze andere geweldige producten!

Ontdek nu