GARNIER Ambre Solaire Kids Sensitive Expert+ Anti-Zand Spray SPF 50+

Getest onder toezicht van een kinderarts

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Simpelweg sprayen en het zomeravontuur beginnen - natuurlijk betrouwbaar beschermd tegen UV-straling! De spray met extra hoge SPF 50+ en fotostabiele UVA / UVB-filters blokkeert UV- en infraroodstralen en vermindert het risico op zonnebrand en door de zon veroorzaakte huidbeschadiging. Om de gevoelige huid van kinderen te beschermen, heeft Garnier een bijzonder huidvriendelijke formule ontwikkeld en getest onder toezicht van een kinderarts.

Naast de noodzakelijke zonbescherming overtuigen twee voordelen van deze spray vooral ouders en kinderen:

  • Tijdwinst in vergelijking met andere zonnebescherming: Met de spray is de zonbescherming in een mum van tijd aan te brengen. Hierdoor blijft er meer tijd over om buiten te spelen en te spetteren in het koele water - dankzij de waterdichte formule blijft de UV-bescherming natuurlijk ook in het water behouden.
  • De spray trekt snel in en plakt niet: of het nu in de zandbak of op het strand is - eindelijk plakt elke zandkorrel niet meer aan de huid.

Gebruik: De spuitbus goed schudden voor gebruik. Royaal op lichaam en ledematen verstuiven (niet op het gezicht verstuiven).

Merken: GARNIER
Productsoorten: Zonnecrème, Baby-/Peuterverzorging
Voor wie?: Kinder, Babys & Kleinkinder
Huidtype: Gevoelige huid
Kenmerken: Dierproefvrij
Certificeringen: Leaping Bunny
Opmerking over de ingrediënten

recensies in Nederlands voor GARNIER Ambre Solaire Kids Sensitive Expert+ Anti-Zand Spray SPF 50+

Vergelijkbare producten

    Anderen kochten ook: