GARNIER Ambre Solaire Natural Bronzer Zelfbruinende Melk

Vakantie-look het hele jaar door

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Vanaf nu bepaalt niet de tijd van het jaar wanneer het juiste moment voor een gebruinde huid is, maar jij zelf. Met de hydraterende Ambre Solaire Natural Bronzer Zelfbruinende Melk van Garnier kun je genieten van een natuurlijk ogende bruine kleur op je gezicht en lichaam gedurende een week na elk gebruik. Dankzij de eenvoudige applicatie en de vloeibare textuur kan de melk gelijkmatig worden aangebracht. De voedende abrikozenolie laat de huid aangenaam aanvoelen en heeft een delicate geur. Het op planten gebaseerde bruiningsmiddel, op basis van een suikerderivaat, tovert al een uur na gebruik een bruine tint op je huid.

Gebruik: De zelfbruinende melk kan gebruikt worden op het gezicht en lichaam. Let echter op de volgende informatie.

  • Een zo glad mogelijke huid is het beste uitgangspunt voor een egaal, streeploos resultaat. Het is daarom het beste om ter voorbereiding een peeling uit te voeren.
  • Verdeel de melk voorzichtig en gelijkmatig over gezicht en lichaam.
  • Was na het aanbrengen de handen grondig om verkleurde handpalmen te voorkomen. U kunt ook een handschoen gebruiken om zelfbruiner aan te brengen.
  • De melk moet minstens 30 minuten intrekken voordat de huid in contact komt met textiel, aangezien het product vlekken op de stof kan veroorzaken.
Merken: GARNIER
Productsoorten: Zelfbruiner
Voor wie?: Männer
Effect: Hydraterend
Kenmerken: Dierproefvrij
Certificeringen: Leaping Bunny
Consistentie: Melk
Opmerking over de ingrediënten

recensies in Nederlands voor GARNIER Ambre Solaire Natural Bronzer Zelfbruinende Melk

Vergelijkbare producten

    Anderen kochten ook: