Black Friday 2022

Black Friday 2022

Speciale aanbiedingen voor Black Friday & Cyber Monday

Black Friday is de vrijdag na Thanksgiving in de Verenigde Staten. Thanksgiving valt op de vierde donderdag van november. Daarom begint een traditioneel familieweekend op de volgende vrijdag.

Tegelijkertijd begint op deze dag het kerstinkopenseizoen, zodat Black Friday wordt beschouwd als een evenement voor detailhandel. De meeste Amerikanen hebben deze vrije dag en gebruiken deze om hun eerste kerstinkopen te doen. Veel winkels en winkelketens openen daarom vroeg in de ochtend hun deuren. Daarnaast bieden ze speciale aanbiedingen, kortingen en freebies. Sinds 2005 heeft deze vrijdag de hoogste verkoop van het jaar in de Verenigde Staten gezien.

Inmiddels is deze verleidelijke kortingsactie niet alleen in andere landen overgenomen, maar vooral ook in de online retail. Sinds de verspreiding hebben veel online winkels ook geadverteerd met bijbehorende spaar- en kortingscampagnes op Cyber Monday , die volgt op Black Friday.
Natuurlijk willen wij van labelhair je laten deelnemen aan mooie aanbiedingen. Daarom vieren we Black Friday en Cyber Monday met jullie.

Op vrijdag 18 november 2022 gaat bij ons Black Week van start!

Vanaf 18 november 2022 wachten hier verleidelijke kortingen op je!