Kerastase Coffret Blond Absolu

Haarverzorgingsproducten van volledige grootte voor blond haar

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Deze exclusieve haarverzorgingsset is geformuleerd om blond haar te hydrateren, beschermen, herstellen en versterken. De set bevat de volgende producten:

Blond Absolu Bain Ultra Violet, 250 ml :

  • De shampoo is doordrenkt met ultraviolette pigmenten die koperachtigheid neutraliseren om koele, glanzende nuances op blond of grijs haar te versterken.
  • Toepassing : Breng de shampoo aan op nat haar en emulgeer om te reinigen. Laat het minstens 2 minuten of langer intrekken, afhankelijk van uw gewenste voorkeur. Spoel daarna grondig uit. Bij contact met de ogen spoelen met veel water.

Blonde Absolu Cicaflash, 250 ml:

  • De intensieve, herstellende formule combineert de eigenschappen van een haarmasker met de zachte textuur van een conditioner om blond en gehighlight haar van binnenuit weer op te bouwen. Het beschermt het haar tegen beschadiging en oxidatie voor een hernieuwd zijdezacht gevoel.
  • Toepassing : Masseer het product na het reinigen in op handdoekdroog haar en laat het 3 - 5 minuten intrekken. Spoel daarna grondig uit. Bij contact met de ogen spoelen met veel water.

Blond Absolu Cicanuit, 90 ml:

  • Het nachtelijke, regeneratieve serum herstelt oppervlaktebeschadiging, versterkt beschadigd haar en voorziet het van vocht. Deze lichte formule vermindert het uiterlijk van gespleten haarpunten 's nachts en minimaliseert schade veroorzaakt door kammen. Voor een soepel haargevoel.
  • Toepassing : 's Avonds 2 - 4 pompjes op de lengtes en punten van het haar aanbrengen. Niet spoelen.
Merken: Kerastase
Productsoorten: Sets, Cadeauset
Effect: Glansbevorderend, Herstellend, Herstellend, Neutraliserend, Versterkend
Haartypes: Blond & licht haar
Toepassingsgebied: Haar
Wij zijn een officiële distributeur van Kérastase
Opmerking over de ingrediënten

recensies in Nederlands voor Kerastase Coffret Blond Absolu

Vergelijkbare producten

    Anderen kochten ook: