L'Oréal Paris COLOVISTA Effect Bleach Kit Ombré

Natuurlijk of opvallend - jij beslist

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Creëer gewoon thuis een eyecatcher - met de COLOVISTA Effect Bleach Kit Ombré bereik je in een mum van tijd het trendy ombré-effect.

De expert brush maakt het aanbrengen kinderspel. Je kunt moeiteloos vloeiende overgangen van donker naar licht in jouw haar realiseren. Je kunt afzonderlijke lokken en/of de punten van jouw haar tot 4 tinten lichter maken. Met een kortere belichtingstijd zien jouw haarlokken er op natuurlijke wijze lichter uit door de zon. Hoe langer je de crème laat inwerken, hoe contrastrijker het resultaat zal zijn.

De Effect Bleach Kit Ombré is geschikt voor alle haarkleuren en typen. En dankzij de formule tegen haarbreuk wordt je haar beschermd.

Gebruik: Wij raden aan om 48 uur voor gebruik een allergietest uit te voeren. Houd er rekening mee dat het product wordt aangebracht op droog, ongewassen haar. Zorg ervoor dat je de bijgeleverde handschoenen gebruikt en leg een handdoek om jouw schouders voordat je begint.

  1. Giet het bleekpoeder in de ontwikkelcrème en voeg het oplichtende middel toe. Schud het mengsel krachtig.
  2. Begin op de langere plukken tussen jouw oor en kin. Breng het mengsel aan met de expertborstel. Daarna is het de beurt aan de zijkanten en als laatste de plukken aan de voorkant.
  3. De belichtingstijd is tussen de 25 en maximaal 45 minuten. Hoe langer je de crème laat inwerken, hoe lichter het resultaat en hoe sterker het blekende effect.
  4. Aan het einde van de inwerktijd grondig uitspoelen. Droog en style je haar en je unieke nieuwe look is klaar.
Merken: L'Oréal Paris
Productsoorten: Haarverfrisser, Bleek
Haartypes: Alle haartypes
Kleur: Blond, Bruin
Kleurstof: Permanent
Kleureigenschappen: Oplichtend
Opmerking over de ingrediënten
Belangrijke notities over haarverven/kleuren

recensies in Nederlands voor L'Oréal Paris COLOVISTA Effect Bleach Kit Ombré

Vergelijkbare producten

    Anderen kochten ook: