Halier Fortesse Conditioner

Versnelt de groei van het haar

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De Fortesse Conditioner biedt complexe haarverzorging. De formule met Hair Vitality Complex™ versnelt de groei van nieuw haar, voorkomt haaruitval en hydrateert bovendien en geeft natuurlijke glans. Het haar wordt niet statisch, wordt gevoed en valt prachtig. De conditioner verzorgt de hoofdhuid en verzwaart het haar niet, zodat je het direct op de hoofdhuid kunt aanbrengen. Het product is dermatologisch getest. Je kunt de beste effecten van de behandeling verwachten wanneer je de effecten van de shampoo en de conditioner combineert.

Waarom de Fortesse Conditioner zulke goede resultaten geeft

De unieke formule van Fortesse Conditioner bevat de vitamines en mineralen die essentieel zijn voor gezond haar. Heermoes heeft een anti-rooswerking, geeft het haar glans en voorkomt haaruitval. Vitamine B3 bevordert de haargroei. Zegepalmextract remt haaruitval en ricinusolie zorgt voor ideale hydratatie. Biotine verbetert het volume van het haar, versterkt gespannen strengen en zorgt ervoor dat het haar dichter en voller is.

Toepassing

Breng de conditioner aan op vochtig haar en strijk het precies van de wortels naar de punten. Laat een paar minuten intrekken. Spoel vervolgens uit met veel water. De volgende stap in de haarverzorging is het aanbrengen van het haarserum uit de Fortesse-lijn.

Effect

De Fortesse Conditioner biedt complexe verzorging voor het haar. De innovatieve formule met Hair Vitality Complex™ versnelt de haargroei en voorkomt haaruitval, hydrateert en geeft het haar een natuurlijke glans. Dankzij de conditioner wordt het haar niet statisch, is het gerevitaliseerd en gemakkelijk te stylen. De conditioner verzwaart het haar niet. Het product is dermatologisch getest

Let op: Bij contact met de ogen, uitspoelen met veel water.

Merken: Halier
Productsoorten: Conditioner
Haartypes: UItvallend haar, Dun haar, Gespannen haar
Kenmerken: Sulfaatvrij, Parabeenvrij, Siliconenvrij, Dermatologisch getest
Opmerking over de ingrediënten

recensies in Nederlands voor Halier Fortesse Conditioner

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder