Cadeaupakketten

Individueel samengestelde cadeaupakketten. Voor je dierbaren.

We stellen het perfecte cadeaupakket samen met producten van de hoogste kwaliteit volgens jouw individuele wensen. Hier vind je alles wat met haarverzorging te maken heeft - van de aanzet tot de punten. Het assortiment omvat ook geselecteerde producten voor persoonlijke hygiëne.

Sets die je zelf hebt samengesteld of kant-en-klare sets uit ons assortiment leveren wij graag bij je af op de door jou aangegeven datum. Of het nu als kerstcadeau is of voor Pasen, verjaardagen of jubilea. Onze verwenverrassingen zijn nooit verkeerd.

Onze geschenkverpakkingen:
Kies uit onze verschillende geschenkverpakkingen. Van elegante vouwdozen met een glanzende afwerking, golfkartonnen verpakkingen met vensters tot donkere vouwdozen met magneetsluiting, er is voor elk wat wils. Onze producten worden mooi verpakt met Sizzle Pak in een door jou gekozen geschenkdoos. Om de producten optimaal te beschermen wordt gebruik gemaakt van golfkarton.

Verzending:
Wij verzorgen graag de verzending voor je. Afhankelijk van de grootte van de bestelling, leveren wij met onze verzendpartners op de door jou opgegeven datum. De kosten hiervoor worden berekend aan de hand van de grootte van je bestelling.

Ben je ondernemer en op zoek naar een passend cadeau voor klanten, zakenpartners en medewerkers? Geen probleem - we helpen je graag! Wij bieden je individuele oplossingen, precies volgens jouw wensen en eisen.

Neem gerust contact met ons op via: office@labelhair.com