Lang haar dankzij hairextensions

Lang haar dankzij hairextensions

Voor- en nadelen van extensions

Je kunt je verlangen naar mooi, verzorgd haar gemakkelijk vervullen dankzij ons brede assortiment professionele merken.

Maar wat als je lang haar wilt zonder het te laten groeien voor wat aanvoelt als een eeuwigheid?

Hier kunnen strengen voor haarextensies helpen om je droommanen in korte tijd waar te maken. Waar moet je op letten? Welke methoden zijn er? Wat zijn de voordelen van extensies, maar ook wat zijn de nadelen? We hebben hier de nodige informatie voor je samengevat.

VOORDELEN

1. Lang haar in een handomdraai

Er zijn verschillende redenen waarom haar maar langzaam en met moeite wil groeien. Of het nu de aanleg is voor sommige mensen, voor anderen kan het overmatig gebruik zijn veroorzaakt door verven of hittestyling, die zich zodanig uitbreidt dat de gewenste haarlengte niet echt werkt.

Met hairextensions is het lange wachten in een mum van tijd voorbij! En je kunt je verheugen op lang, dik haar waar je van gedroomd hebt.

Ze zijn ook geweldig om de overgangsfase te omzeilen bij het groeien van kort naar lang haar. Want als ze professioneel worden aangebracht, voorkomen extensions niet dat je eigen haar groeit of tot haarbreuk leidt.

2. Veel ruimte voor verschillende stijlen

Natuurlijk kan kort haar ook prachtig gestyled worden en je persoonlijkheid benadrukken. Je hebt echter altijd meer opties met lang haar: of het nu gaat om krullen, golven, opsteekkapsels, gevlochten kapsels of gewoon een rechte look, er zijn geen grenzen aan je stylingstemming. Als je het wat kleurrijker wilt, kunnen gekleurde lokken een statement maken en je kleurrijke kant laten zien.

3. Extensions van echt haar zien er natuurlijk uit en zijn niet zichtbaar

Om je helemaal op je gemak te kunnen voelen met je nieuw gewonnen manen, mogen je hairextensions natuurlijk niet zichtbaar zijn voor buitenstaanders. Natuurlijke, mooie resultaten die perfect integreren in je eigen haar zijn mogelijk als je alleen getrainde professionals extensions laat aanbrengen en je human hair extensions gebruikt. Dit zorgt er ook voor dat je hairextensions er natuurlijk uitzien en niet opvallen van buitenaf.

NADELEN

Naast de positieve voordelen willen we je geen nadelen ontnemen waarvan je op de hoogte moet zijn.

Voor sommigen kunnen de kosten en het uitgebreide onderhoud van hairextensions een punt van kritiek zijn.

Voor natuurlijke, professionele resultaten die lang meegaan, moet je lokken van echt haar gebruiken. Afhankelijk van de gewenste lengte en dichtheid kan een groter aantal strengen nodig zijn en daardoor vrij duur. Het geïnvesteerde geld loont echter als je kiest voor hoogwaardige human hair extensions die door professionals worden aangebracht. Zo kunnen je hairextensions een aantal maanden meegaan.

Een andere factor om in gedachten te houden is dat hairextensions meer onderhoud vergen. Lang haar kost niet alleen meer tijd om te wassen en te föhnen, je moet ook letten op de juiste producten. Gebruik altijd haarverzorgingsproducten die speciaal zijn ontworpen voor hairextensions. Gebruik ook geen gewone kammen en borstels, maar speciale opzetborstels. Dit zorgt ervoor dat de aansluitpunten niet beschadigd raken.

SOORTEN HAARVERLENGINGEN

Om het haar te kunnen verlengen of juist dikker te maken kun je kiezen uit bonding, tape-in of clip-in extensions. Clip-ins zijn ideaal om zonder veel moeite veranderingen in het kapsel aan te brengen, bijvoorbeeld om de perfecte touch te geven aan opsteekkapsels of vakantiekapsels.

Bonding extensions hebben keratine junctions die worden vastgemaakt met een warmtetang. Qua houdbaarheid is dit type methode het langst (tot een half jaar). Het is echter ook het duurst en kan niet opnieuw worden gebruikt. Bonding extensions zijn niet de juiste keuze voor u als u ernstig beschadigd of zeer fijn haar heeft.

In tegenstelling tot lijmen kunnen tape-in extensions worden hergebruikt en worden bevestigd met plakband. Het voordeel van dit type is dat het ook geschikt is voor fijn haar, aangezien de aansluitpunten plat zijn en dus niet zichtbaar voor buitenstaanders. Tape-ins duren meestal ongeveer 3 maanden.

JE HEBT BESLOTEN OM JE HAAR TE LATEN VERLENGEN?

DAN MOET JE HIER OP LETTEN VOOR EN NA:

  • Je eerste keuze zou altijd human hair extensions moeten zijn. Deze zijn meestal afkomstig uit India, omdat hun structuur erg lijkt op die van Europees haar. Let daarom goed op de opmerking "Indian Remy hair" . De nagelriemlaag is nog volledig intact en is niet beschadigd door chemische processen.
  • Het is aan te raden de hairextensions niet aan te brengen als het haar niet tot aan het achterhoofdsbeen reikt of als er haaruitval is!
  • Houd er rekening mee dat professionele en bevredigende resultaten alleen kunnen worden bereikt wanneer extensions worden gebruikt door getrainde mensen !
  • Gebruik geen conditioners, haarmaskers of oliën voor het aanbrengen.
  • Het wordt aanbevolen om het haar 48 uur na het aanbrengen niet te wassen .
  • Warmtegereedschappen mogen niet in contact komen met de aansluitpunten .
  • Gebruik alleen haarverzorgingsproducten en borstels die zijn ontworpen voor extensions.
  • Was je haar nooit met extensions ondersteboven om onnodige belasting van de verbindingspunten te voorkomen. Dit kun je het beste staand onder de douche doen.

  • Bonding-Extensions

  • Tape-In Extensions