Selective Professional Decolorvit Nova Blondeerpoeder

Zeer effectief blondeerpoeder

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Supernova bondering:
Zeer effectief blondeerpoeder, ideaal voor maximaal bleken.
Verrijkt met een speciaal enzymcomplex en meteorietstof, om het haar maximaal 9 tinten lichter te maken. Deze innovatieve verbinding van aminozuren is in staat zuurstof vrij te geven zodra het in contact komt met waterstofperoxide, terwijl het enzym het percentage ammoniumperlsulfaat verlaagt, waardoor schade aan het haar wordt voorkomen. Uitsluitend mengen met DECOLORVIT ACTIVE USE oxydant met een maximum van 9%.

Ingrediënten

  • ENZYM COMPLEX: bestaat uit aminozuren die in staat zijn zuurstof vrij te maken wanneer ze in contact komen met waterstofperoxide. De toevoeging van dit enzym aan het blondeerpoeder verlaagt het percentage ammoniumperlsulfaat, waardoor schade aan het haar wordt voorkomen.
  • METEORIETPOEDER: verrijkt met meteorietpoeder die een hoog percentage mineralen bevatten om schade tijdens het blondeerproces te verminderen.

Toepassing
DECOLORVIT NOVA wordt uitsluitend gemengd met Decolorvit-ACTIVE USE 3%-6%-9%. Gebruik hiervoor een niet-metalen kom en kies de mengverhouding afhankelijk van de gewenste consistentie of techniek. Aanbrengen op droog haar en laten inwerken afhankelijk van de mate van oplichting. Vermijd huidcontact met het product. Onmiddellijk na het mengen aanbrengen. Niet gebruiken op eerder opgestoken highlights. Grondig uitspoelen na de inwerktijd. Gebruik geen sterke kunstmatige warmtebronnen om de inwerktijd te verkorten. Niet gebruiken als het haar gekleurd is met henna of metaalzouten. Verwijder metalen onderdelen zoals clips of klemmen uit het haar voor het oplichten. Gebruik geen metalen voorwerpen. Na de inwerktijd grondig uitspoelen en wassen met een shampoo uit de Selective Professional- ON CARE THERAPY verzorgingslijn.

MIXING RATIO
met DECOLORVIT ACTIVE USE Oxydant 3%-6%-9%
Standaardmengsel: ( 1 : 1,5 ) maximale performance (tot 9 tinten lichter maken).
Individueel mengsel: ( 1 : 2 ) of ( 1 : 2,5 ) afhankelijk van de gewenste consistentie of applicatietechniek (tot 8 tinten lichter maken).

Tijden van aanbrengen
De inwerktijd is variabel en afhankelijk van de gekozen oxidatiesterkte of de bestaande haarstructuur. De maximale inwerktijd is 45 minuten

Het wordt aanbevolen om Decolorvit Nova niet te gebruiken op gevoelig haar of op reeds geblondeerd haar.

Inhoud

1000 g

Merken: Selective Professional
Productsoorten: Bleek
Opmerking over de ingrediënten

recensies in Nederlands voor Selective Professional Decolorvit Nova Blondeerpoeder

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder