Het merk O'right

Het merk O'right

Goed voor jou, goed voor het milieu

Waar staat O'right voor?

De ambities van het innovatieve merk zitten al in de naam:

  • "O" staat symbool voor de aarde
  • "right" staat voor de intentie om het juiste te doen

Het doel is dus om het groenste haarverzorgingsmerk te zijn, dat professionele producten aanbiedt met een focus op duurzaamheid, die een betere, gezondere en groenere toekomst bevorderen. Met dit doel voor ogen richtte Steven Ko O'right op in 2002. Tot op de dag van vandaag is het ook een inspanning om toekomstige generaties actief te helpen een betere en duurzamere levensstijl te leiden.
"Stand up for Future", zo vat oprichter Steven Ko het motto samen.

Goed voor jou, goed voor het milieu

Dit eenvoudige concept is van toepassing op elke afzonderlijke stap van de productie en ontwikkeling van de producten, evenals op de branding en het ontwerp. Van de vele stappen die in het proces met toewijding worden genomen, richten we ons hier op de hoogwaaridge ingrediënten en de speciale verpakking.

Natuurlijke ingrediënten:

Het free from concept van O'right staat voor natuurlijke producten die goed zijn voor ons mensen én voor het milieu. Daarom bevatten de natuurlijke shampoos geen twijfelachtige ingrediënten. Ze zijn daarom:

  • Hormoonvrij
  • Parabeenvrij
  • Formaldehyde-vrij
  • Ftalaatvrij
  • Vrij van kleurstoffen
  • Vrij van sulfaatoppervlakteactieve stoffen
  • Vrij van eo (ethyleenoxide)
  • Bindmiddelvrij

O'right producten helpen het haar zijn natuurlijkheid terug te geven, waardoor het krachtig, handelbaar en gezond aanvoelt.
Er kunnen echter verschillende reacties optreden bij het overschakelen op natuurlijke producten, zoals irritatie of dof en droog haar. Dit is echter een natuurlijke ontgiftingsreactie van het lichaam en maakt deel uit van de overgangsfase.

O'right producten zijn vrij van bindmiddelen, maar zeer geconcentreerd. Ze bevatten ook natuurlijke oliën. Een kleine hoeveelheid is dus voldoende om het haar te verzorgen en te regenereren.
Als er weinig schuimvorming is tijdens de overgangsfase, kun je het haar het beste 2 keer wassen met telkens een kleine hoeveelheid shampoo.

De verpakking:

Dankzij het innovatieve boom-in-de-fles concept is de shampoofles gemaakt van 100% composteerbaar materiaal en wordt het humus. Bovendien is de dop van duurzaam bamboe niet alleen elegant, maar ook milieuvriendelijk.
Het milieuvriendelijke materiaal is gemaakt van fruit- en groentezetmeel. Dit vergaat in de natuur binnen een jaar. Er worden echter ook 100% PCR-materialen gebruikt, die afkomstig zijn van reeds gebruikte producten. Op deze manier worden de materialen van O'right gerecycled, zodat het milieu niet wordt vervuild.
De doppen worden met de hand gemaakt van Taiwanese Moso-bamboe. De snelgroeiende bamboeplant is een natuurlijke bron voor duurzame teelt. Dit betekent dat de bamboe elke vier jaar met de grootste zorg geoogst kan worden. Bovendien bieden de prachtige bamboesluitingen een veilige lekbescherming.

De hoogwaardige natuurlijke producten van O'right, goed voor jou en je haar, vind je hier bij labelhair.