Voedende vochtinbrengende crème van Kérastase

Verzorgingsroutine voor droog en beschadigd haar

De verzorgingslijn Kérastase Nutritive verzorgt specifiek droog, beschadigd haar en maakt het soepel en onweerstaanbaar zacht.

Nutritive: 11 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Kérastase Nutritive is speciaal ontwikkeld voor droog, broos en moeilijk doorkambaar haar. De speciale verzorgingslijn helpt de haarstructuur te herstellen en het haar glans te geven.
Droog haar kan worden veroorzaakt door een te lage functie van de talgklieren of door invloeden van buitenaf, zoals warmte. Nutritive beschermt en verzorgt droog haar optimaal en hydrateert het zonder het te verzwaren.

Het geheim zit hem in het Irisome Complex. Het Irisome Complex is een krachtige combinatie van Power-Gluco-Active werkstof en iris wortelstok extract.
De Power-Gluco-Active werkstof bestaat uit lipiden, glucose en proteïnen en voedt droge haarvezels.
Het Iris Rhizome Extract is een efficiënte antioxidant die het haar beschermt tegen vrije radicalen. Het wordt gewonnen uit de wortel van de irisbloem, die bekend staat om zijn rijke voedingsstoffen en antioxidanten. Het helpt daarom het haar te beschermen en te regenereren. Het extract herkent ook bijzonder droge plekken en voorziet het haar van langdurige hydratatie Dankzij het Irisome Complex worden niet alleen droge plekken herkend en behandeld, maar wordt het haar ook beschermd tegen terugkerende droogheid.