GHD Pink Platinum+ Styler

Voor een perfecte styling

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Vergelijkbare producten:

GHD Platinum+® Styler
GHD Gold Styler
GHD Max Styler
Beschrijving

Pink Platinum+® Styler van ghd is een stijltang die zorgt voor een snelle en zachte styling. Dankzij de innovatieve Ultra-Zone technologie herkent de styler automatisch de dikte van je haar en je stylingsnelheid. De oneindigheidssensoren bewaken 250 keer per seconde de optimale stylingtemperatuur van 185 °C op de gehele stylingplaat. Dankzij de snelle opwarmtijd is de styler in slechts 20 seconden klaar voor gebruik.
Dankzij de handige behuizing creëer je in een handomdraai een grote verscheidenheid aan stijlen - of het nu krullend, golvend of perfect steil is. De precieze stylingplaten laten je haar er doorheen glijden zonder het te beschadigen. Dit vermindert haarbreuk.
De slaapstand na 30 minuten zonder bediening en de hittebestendige plaatbeschermkappen, waarmee je de styler direct na gebruik veilig kunt opbergen, zorgen voor veiligheid.
Geniet van de snelle en veilige stylingervaring.

Ontdek de Platinum+® styler in de limited edition Pink Collection , ontworpen om vrouwen over de hele wereld aan te moedigen hun borsten regelmatig te controleren. De Limited Edition Orchid Pink met metallic accenten wordt geleverd met een hittebestendige tas met ritssluiting. Take Control Now en verklaar de oorlog aan borstkanker.

Merken: GHD
Productsoorten: Glätteisen
Effect: glättend
Haartypes: Alle haartypes
Styling Filter: Glätten
Toepassingsgebied: Haare
Opmerking over de ingrediënten
Toebehoren:

recensies in Nederlands voor GHD Pink Platinum+ Styler