Halier Oiltense Haarolie

Haarolie met de Multi-Oil Treatment-formule

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Oiltense is een samenstelling van geselecteerde, exquise cosmetische oliën. De innovatieve formule Multi Oil Treatment Complex™ hydrateert, voedt en verzacht het haar. Tegelijkertijd zorgt het voor de conditie van de hoofdhuid en heeft het een versterkend effect. De haarolie voorkomt haarbreuk en gespleten haarpunten. Het versterkt het haar over de hele lengte. Het voorziet de haarwortels van voedingsstoffen, geeft het haar glans en temt pluizig haar. Het houdt de hoofdhuid in goede conditie en reguleert het werk van de talgklieren. Oiltense Haarolie is dermatologisch getest. Het veroorzaakt geen bijwerkingen en is vriendelijk voor de hoofdhuid. De effectiviteit is bewezen in studies. 75% van de respondenten zou Oiltense sterk aanbevelen aan kennissen of opnieuw kopen.

Wat onderscheidt Oiltense Haarolie?
Oiltense is het lichte cosmetische product met een aangename geur dat gemakkelijk in het haar te verdelen is. Het wordt snel opgenomen. Het hydrateert het haar en maakt het soepel en glanzend. In de samenstelling vind je de 10 geselecteerde plantenoliën die het haar van de wortels tot in de punten verzorgen. Ze bevorderen ook de conditie van de hoofdhuid. Arganolie voorkomt gespleten haarpunten. Druivenpitolie temt pluizig en breekbaar haar. Kokosolie maakt het glad. Amandelolie beschermt het tegen schadelijke externe factoren. Avocado-olie reguleert het werk van de talgklieren en herstelt de natuurlijke pH-waarde van de hoofdhuid

Toepassing
Breng de haarolie aan op vochtig haar en/of hoofdhuid en laat het minstens 30 minuten intrekken. Was het haar vervolgens met je favoriete Halier shampoo.

Effect
De innovatieve formule van de haarolie voorziet het haar van vocht en voedingsstoffen en versterkt het. Het voorkomt gespleten haarpunten en pluis. Het geeft het haar vitaliteit en glans en versterkt het bij de wortels. Het verzacht lichte irritatie en voorkomt overmatige talgproductie. Het verzwaart het haar niet. Het product is dermatologisch getest.

Let op: Bij contact met de ogen, uitspoelen met veel water. Bescherm het product tegen de zon.

Merken: Halier
Productsoorten: Haarolie
Haartypes: Pluizig haar, Dof haar, Gespannen haar, Droog haar
Kenmerken: Dermatologisch getest
Opmerking over de ingrediënten

recensies in Nederlands voor Halier Oiltense Haarolie

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder