Neofollics - Lost haarproblemen op

Praktische oplossingen voor haarverlies voor mannen en vrouwen

Neofollics Hair Technology biedt haarverzorgingsproducten die wetenschappelijk zijn ontwikkeld om haaruitval te verminderen en gezonde haargroei te stimuleren. Met een unieke combinatie van hoogwaardige ingrediënten, richt Neofollics zich op het voeden van het haar van binnenuit en het aanpakken van de oorzaken van haarverlies.

Per categorie shoppen

Neofollics: 27 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Neofollics Hair Technology producten bevatten een unieke mix van hooggedoseerde ingrediënten. Door deze combinatie zijn er in elk product meerdere werkingsmechanismen geïntegreerd, zoals het remmen van DHT, het stimuleren van de haargroei en het voeden van het haar van binnenuit met essentiële vitamines en mineralen.

De haargroeishampoo, haargroeilotion en haargroeisupplementen zijn ontworpen om zowel mannen als vrouwen te ondersteunen in hun strijd tegen haarverlies. Elk product is rijk aan actieve stoffen zoals biotine, caffeïne, en saw palmetto, die allemaal bewezen hebben de haargroei te bevorderen en haaruitval te verminderen.

Alle producten van het Nederlandse merk zijn dermatologisch getest en vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor dagelijks gebruik. Op basis van de laatste medische en cosmetische wetenschappelijke bevindingen en onderzoeken zijn praktische oplossingen tegen haaruitval en dus effectieve producten voor "iedereen" ontwikkeld.

Bestel vandaag en geniet van een gezonde haargroei!

Bekijk hieronder een selectie van onze topproducten van Neofollics: