Aveda combineert schoonheid en welzijn

Natuurlijke haarverzorging, lichaamsverzorging en huidverzorging van pure essences van bloemen en planten

Sinds 1978 staat Aveda voor het concept van "kennis van het geheel", waarin schoonheid en welzijn onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Op basis van Ayurveda-principes en de wetenschap van pure planten- en bloemen essences heeft Aveda zeer effectieve producten ontwikkeld voor haarverzorging, huidverzorging en lichaamsverzorging. Aveda gelooft in de krachtige, zeer effectieve essenties van de natuur en streeft ernaar het welzijn van mannen en vrouwen te bevorderen en een unieke spa-ervaring te bieden.

Per categorie shoppen

Bestsellers van Aveda

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

  Aveda: 171 artikelen

  Filter

  Alle prijzen incl. BTW

  Lees meer over de missie van Aveda

  Aveda's missie is het bevorderen van milieubescherming en het creëren van een betere wereld voor iedereen. Het merk zet zich in voor verantwoordelijkheid voor het milieu, niet alleen in de cosmetica-industrie, maar ook in de wereld waarin we leven. Aveda is een in de VS gevestigd, dierproefvrij bedrijf dat hernieuwbare energie gebruikt voor zijn producten.

  Aveda's filosofie is gebaseerd op de oude kunst van Ayurveda, die de eenheid van alle wezens benadrukt. Een evenwichtige geest en lichaam leiden tot schoonheid en gezondheid, en Aveda omarmt dit concept van heelheid.

  Aveda gebruikt pure essences van bloemen en planten, zogenaamde groene ingrediënten, in haar producten. Het is van cruciaal belang om op verantwoorde wijze belangrijke ingrediënten van over de hele wereld in te kopen en herbruikbare verpakkingen te gebruiken die gemaakt zijn van 100% recyclebaar PET. Aveda ondersteunt wereldwijd actief milieu- en gezondheidsprojecten.

  Het onderzoeksteam van Aveda is voortdurend op zoek naar nieuwe planten- en bloemenextracten en betere productieprocessen om het percentage biologische ingrediënten verder te verhogen. Het merk houdt zich aan strikte normen om de hoge kwaliteit en herkomst van de ingrediënten te waarborgen en om schadelijke productieprocessen te vermijden.

  Aveda gebruikt in het hele assortiment groene ingrediënten met een minimumgehalte van 50% plantaardige moleculen, niet-petroleummineralen, water of andere natuurlijke bronnen. Essentiële oliën worden verkregen door middel van milieuvriendelijke stoomdestillatie. Aveda haalt zijn ingrediënten uit de hele wereld, zoals ayurvedische wortels uit India, babassu-palmnoten en buriti-olie uit Brazilië, sandelhout uit West-Australië, roos en lavendel uit Bulgarije. Elke essence wordt verkregen uit duurzame, eerlijke teelt.

  Veelgestelde vragen over Aveda

  Welke soorten producten biedt Aveda aan?
  • Aveda biedt producten voor haarverzorging, huidverzorging, lichaamsverzorging en make-up.
  Zijn Aveda-producten veganistisch?
  • Ja, de producten van Aveda zijn 100% veganistisch. En dierproefvrij.
  Zijn de producten van Aveda natuurlijke cosmetica?
  • Aveda gebruikt ingrediënten uit de natuur en verhoogt voortdurend hun aandeel in de producten. Natuurlijke cosmetica vereist echter dat alle ingrediënten in een product van natuurlijke oorsprong zijn. Aveda behoort daarom nog niet tot de categorie natuurlijke cosmetica.
  Is Aveda dierproefvrij?
  • Ja, Aveda is dierproefvrij en heeft sinds 2022 het Leaping-Bunny-zegel van Cruelty Free International.
  Welke principes volgt Aveda?
  • Aveda laat zich leiden door de principes van Ayurveda en de kunst en wetenschap van pure planten- en bloemenessences. Aveda gebruikt alleen formuleringen VRIJ van dierlijke ingrediënten, parabenen, minerale olie, petrolatum, paraffine, formaldehyde en formaldehyde-depotstoffen, SLES, oxybenzone, benzeen, retinylpalmitaat, microkristallijne was, polyethyleenparels, triclosan, triclocarban, talk of synthetische geurstoffen.
  Is Aveda geschikt voor dames en heren?
  • Ja, Aveda streeft ernaar het welzijn van mannen en vrouwen te verbeteren door middel van haar-, lichaams- en gezichtsproducten. Dit wordt verzekerd door heerlijke aroma's en natuurlijke ingrediënten.
  Wat is de filosofie van Aveda?
  • Aveda's filosofie is het bevorderen van milieubescherming en het creëren van een betere wereld voor ons allemaal. Aveda streeft ernaar een leider te zijn op het gebied van milieubeheer, niet alleen in cosmetica, maar ook in de wereld waarin we leven.
  Worden de producten van Aveda op een milieuvriendelijke manier geproduceerd?
  • Ja, Aveda gebruikt 100% windenergie en zonne-energie voor de productie van producten.
  Wat voor soort ingrediënten gebruikt Aveda in haar producten?
  • Aveda gebruikt pure essences van bloemen en planten, ook wel groene ingrediënten genoemd, in haar producten.
  Welk type verpakking gebruikt Aveda?
  • Aveda gebruikt herbruikbare verpakkingen gemaakt van 100% recyclebaar PET.
  Hoe helpt Aveda het milieu te beschermen?
  • Aveda ondersteunt actief de bescherming van het milieu door het gebruik van groene ingrediënten, herbruikbare verpakkingen en verantwoorde inkooppraktijken.
  Waarom streeft Aveda ernaar het percentage biologische ingrediënten verder te verhogen?
  • Aveda streeft ernaar het percentage biologische ingrediënten nog verder te verhogen om duurzaamheid en natuurlijke formuleringen te bevorderen.
  Hoe garandeert Aveda de kwaliteit en herkomst van de ingrediënten?
  • Aveda houdt zich aan strikte normen om de hoge kwaliteit en herkomst van ingrediënten te waarborgen.
  Wat voor soort ingrediënten gebruikt Aveda in haar producten?
  • Aveda gebruikt groene ingrediënten, waaronder minimaal 50% plantaardige moleculen, non-petroleummineralen, water of andere natuurlijke bronnen.
  Hoe worden de essentiële oliën voor Aveda-producten verkregen?
  • De essentiële oliën voor Aveda-producten worden verkregen door middel van milieuvriendelijke stoomdestillatie.
  Waar haalt Aveda zijn ingrediënten vandaan?
  • Aveda haalt zijn ingrediënten uit de hele wereld, waaronder ayurvedische wortels uit India, babassu-palmnoten en buriti-olie uit Brazilië, sandelhout uit West-Australië en roos en lavendel uit Bulgarije.
  Worden de ingrediënten van Aveda-producten duurzaam en eerlijk verbouwd?
  • Ja, alle botanische essences die door Aveda worden gebruikt, zijn afkomstig van duurzame en eerlijk geteelde bronnen.
  Hoe garandeert Aveda de duurzaamheid van haar ingrediënten?
  • Aveda verzekert de duurzaamheid van haar ingrediënten door ze in te kopen bij milieubewuste leveranciers en door eerlijke landbouwpraktijken te promoten.

  Ontdek Aveda's uitgebreide assortiment voor je haar, lichaam en huid op labelhair!