Lichaamsverzorging van Aveda

Verwen jezelf en je zintuigen met de speciale aroma-ervaring

Breng de spa-ervaring naar huis met jouw favoriete huid-, haar- en lichaamsproducten. Voeg pure geluksmomenten toe aan je dagelijkse self care-routine. De huidverzorgende formules gemaakt van natuurlijke plantenextracten en oliën wekken je zintuigen met kalmerende, stressverlichtende of opbeurende aroma's.

  • Natuurlijk voortreffelijk: Alle Aveda-producten zijn vrij van parabenen, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen. Alleen de beste natuurlijke ingrediënten worden gebruikt om jouw huid, haar en lichaam te voeden en te verwennen.
  • Aromatische ervaringen: De formules bevatten zorgvuldig geselecteerde essentiële oliën die jouw zintuigen prikkelen. Geniet van de geur van lavendel om te kalmeren of sinaasappel om op te vrolijken.
  • Eenvoudig in gebruik: De producten zijn eenvoudig in gebruik en geschikt voor dagelijks gebruik. Trakteer jezelf vandaag nog op de luxe van een spabehandeling thuis.

Lichaamsverzorging: 20 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Veelgestelde vragen over persoonlijke verzorging van Aveda

Wat kunnen huidverzorgingsproducten van Aveda doen?
  • Aveda huidverzorgingsproducten hebben kalmerende, stressverlichtende of verkwikkende aroma's die je zintuigen prikkelen en puur geluk toevoegen aan je zelfzorgritueel.
Welke natuurlijke ingrediënten worden gebruikt in Aveda huidverzorgingsproducten?
  • Enkele van de natuurlijke ingrediënten die in Aveda-producten worden gebruikt, zijn kersenbloesem, zoete amandelolie, lavendel en gecertificeerde biologische zonnebloem.
Zijn Aveda huidverzorgingsproducten geschikt voor alle huidtypes?
  • Ja, Aveda huidverzorgingsproducten zijn geschikt voor alle huidtypes.
Wat zijn de belangrijkste voordelen van huidverzorgingsproducten van Aveda?
  • De belangrijkste voordelen van Aveda-producten zijn dat ze je huid, haar en lichaam voeden en verwennen met de beste natuurlijke ingrediënten. Aveda-producten zijn ook vrij van parabenen, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen.
Wat doen de etherische oliën in de producten voor persoonlijke verzorging van Aveda?
  • De zorgvuldig geselecteerde etherische oliën in de formuleringen van Aveda spreken je zintuigen aan en zorgen voor aromatische ervaringen. Lavendel heeft bijvoorbeeld een kalmerend effect, terwijl sinaasappel verkwikkend is.
Kunnen producten voor persoonlijke verzorging van Aveda dagelijks worden gebruikt?
  • Ja, producten voor persoonlijke verzorging van Aveda zijn gebruiksvriendelijk en geschikt voor dagelijks gebruik. Ze bieden je de luxe van een spabehandeling thuis, wanneer je maar wilt.
Kan ik Aveda-producten op een gevoelige huid gebruiken?
  • Ja, de producten van Aveda zijn samengesteld met natuurlijke ingrediënten en bevatten geen agressieve toevoegingen, waardoor ze geschikt zijn voor de gevoelige huid. Het wordt echter aanbevolen om een ​​patchtest uit te voeren voordat je een nieuw product gebruikt.

Ontdek Aveda lichaamsverzorging voor je zintuigen! Voor jou op labelhair!