Halier Fortive Shampoo

Fortive Shampoo met Advanced Hair Recovery™-formule

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Fortive Shampoo stimuleert de haargroei en voorkomt haaruitval. Het verzorgt het haar zorgvuldig en versterkt het aanzienlijk. De unieke Advanced Hair Recovery™-formule stimuleert de haarwortels, verbetert de haarelasticiteit en regenereert de hoofdhuid. Hierdoor wordt het haar soepel, dicht en makkelijk in model te brengen. De shampoo is dermatologisch getest. Het product is ideaal voor de gevoelige huid. Het bevat geen SLS en SLES. Je kunt de beste effecten van de behandeling verwachten wanneer je de effecten van Fortive Shampoo en Conditioner combineert.

Waarom geeft de Fortive Shampoo zulke goede resultaten

Wij onthouden onze klanten geen vitamines en mineralen. Onze shampoo bevat de belangrijkste ingrediënten die een bewezen werking hebben bij uitwendig gebruik. Arganolie versterkt en regenereert het haar. Vitamine B3 hydrateert het haar en stimuleert de groei. Keratine maakt het haar doorkambaar en soepel. Glycerine heeft de hydraterende en regenererende eigenschappen. Biotine bevordert effectief de haargroei. Het voorziet de haarwortels van zwavelmoleculen die het haar over de gehele lengte versterken en elastisch maken. Biotine reguleert ook rechtstreeks de stofwisseling van de huid.

Toepassing

Breng de shampoo aan op vochtig haar. Masseer het vervolgens zachtjes in de hoofdhuid met ronddraaiende bewegingen en spoel het grondig uit. De volgende fase in haarverzorging is het aanbrengen van conditioner uit de Fortive-lijn.

Effect

Fortive Shampoo bevat speciaal geselecteerde ingrediënten die haaruitval voorkomen en haargroei stimuleren. De shampoo verzorgt het haar zorgvuldig en versterkt het. Het is ideaal voor de verzorging van grijs wordend haar. De unieke formule Advance Hair Recovery™ voorziet de haarwortels van voedingsstoffen en hydrateert de hoofdhuid. Het haar wordt gerevitaliseerd, soepel, glanzend en gemakkelijk te stylen. De shampoo verzwaart het haar niet. Het product is dermatologisch getest.

Let op: Bij oogcontact met veel water spoelen

Merken: Halier
Productsoorten: Shampoo
Haartypes: UItvallend haar, Dun haar
Kenmerken: Sulfaatvrij, Parabeenvrij, Siliconenvrij, Dermatologisch getest
Opmerking over de ingrediënten

recensies in Nederlands voor Halier Fortive Shampoo

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder